Site-ul ALCS.ro este proprietatea societatii comerciale Jigsaw Fashion SRL , avand datele de identificare: CUI 37311324, J40/4451/2017 .

     Accesarea și utilizarea site-ului www.alcs.ro reprezinta accord-ul  dumneavoastră a Termenilor și condițiilor menționate mai jos. Pentru evitarea oricăror neînțelegeri, vă recomandăm citirea acestora înainte de utilizarea site-ului și plasarea unei comenzi.

1. Informatii Generale despre Produse si Preturi

  Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

  Clientii ALCS.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc , in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. De asemenea, vor fi contactati pentru confirmarea comenzii.

 

Imaginile cu produsele, ofertele sau preturile pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.

 

  Produsele comercializate prin intermediul ALCS.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

2. Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate a site-ului ALCS.ro vine in sustinerea si protejarea confidentialitatii datelor clientilor.
Jigsaw Fashion SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul sistemului informatic. Informatiile vor fi utilizate doar pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale sau promotii etc., avand acordul utilizatorului in prealabil. Furnizarea datelor catre ALCS.ro nu este obligatorie din partea utilizatorilor, ei putand refuza furnizarea in orice circumstante si pot solicita stergerea acestora din baza de date. Pentru a se putea realiza stergerea din baza de date, utilizatorul va trebui sa trimita un e-mail la adresa office@alcs.ro

3. Copyright

Intreg continutul site-ului ALCS.ro (text, grafice, imagini, butoane, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea Jigsaw Fashion SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea Drepturilor de Autor. Graficele, logo-ul, antetul si imaginile de pe ALCS.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin Jigsaw Fashion SRL , astfel incat sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul ALCS.ro sau Jigsaw Fashion SRL .

4. Accesul & Utilizarea Site-ului

Accesul catre site-ul ALCS.ro este nelimitat, in scop personal, dar este interzisa descarcarea, modificarea totala sau partiala, reproducerea totala sau partiala a site-ului, fara a avea acordul scris al Jigsaw Fashion SRL .

 

Accesarea, vizitarea, utilizarea sau achizitionarea produselor prezentate pe site-ul ALCS.ro implica automat acceptarea acestor termeni si conditii.

Odata cu inregistrarea ca utilizator al acestui site, implicit sunteti de acord cu primirea mesajelor electronice sau telefonice. Aceste contactari se vor realiza in legatura cu produsele comercializate, iar in functie de dorinta dumneavoastra puteti oricand cere modificarea sau anularea acestora, fara nicio penalizare.

5. Politica de Plata & Livrare

Plata produselor comandate de pe site-ul ALCS.ro se poate realiza prin urmatoarele modalitati:

  •  Plata ramburs – la primirea coletului
  •  Transfer bancar – plata in avans

Produsele vor fi trimise prin urmatoarele metode de transport :

  •   Curier rapid

6. Politica de Returnare

Consumatorul are dreptul de a renunta la comanda sau de a solicita returnarea sau primirea unui alt produs in schimb, fara a suferi penalizari, in termen de 15 de zile de la primirea produsului, conform O.G. 130/2000.

 Pentru a returna produsele te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@alcs.ro si sa mentionezi in corpul mesajului numarul comenzii si produsele pe care doresti sa le returnezi.

In maxim 15 zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sub forma de voucher digital pe site-ul ALCS.ro sau produsele schimbate.

 

Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezinta modificari fizice sau semne de purtare. Inainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

Pentru restituirea banilor client-ul trebuie sa completeze urmatoarea cerere:

Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in interior-ul cererii , ALCS.ro se sustrage de la orice tip de vina in cazul neconcordantelor intre datele reale si cele completate in cerere.

7. Abonarea & Dezabonarea la Newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului ALCS.ro este gratuita, voluntara si presupune acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

8. Date de Identificare ale Firmei
Jigsaw Fashion SRL 
CUI: 37311324
J40/4451/2017 
Sediu social : Bucuresti , Sector 3 , Strada Lucretiu Patrascanu Nr 16
Cont: RO95INGB0000999906697342
Banca: ING Bank - Ag. Costin Georgian
Capital social: 200 lei