Conditii de returnare

  Pentru a returna produsele te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@alcs.ro si sa mentionezi in corpul mesajului numarul comenzii si produsele pe care doresti sa le returnezi.

  Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumpărător.

Retur prin Curier rapid – colet fără ramburs

Pentru facilitarea procesului de retur / schimb , vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0722 421 222 .

  In maxim 15 zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sub forma de voucher digital pe site-ul ALCS.ro sau produsele schimbate.

 

  Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezinta modificari fizice sau semne de purtare. Inainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

Pentru restituirea banilor client-ul trebuie sa completeze urmatoarea cerere:

Cerere restituire bani

  Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in interior-ul cererii , ALCS.ro se sustrage de la orice tip de vina in cazul neconcordantelor intre datele reale si cele completate in cerere.